Spraakwater

Nooit Meer Terug

Bitchboy

Album: Nooit Meer Terug

Producer: Teemong

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
Fresku
Ik weet je hebt je hart bij je wijf gezet.
 En na alles wat je gaf is ze bij je weg.
 Ook al heb je zo je hart op de juiste plek.
 Maar bitch nigga ga niet janken blijf bij de les.
 Je kan een vrouw niet houden als je geen eisen stelt. Bitch nigga sta de fuck op en eis respect.
 Een echte man moet de kracht vinden bij zichzelf. Het leven gaat je never matsen het blijft een test. Dus sta nu op en ga op stap je bent vrij man gek. Jij bepaalt nu wat je mag dat is vrij perfect. Leef je leven er is zoveel wat je eerst niet mocht. Dat terwijl ze van jouw eigen geld haar kleren kocht. Nu ben je blut en gaat ze weg wat een tering snol. Als je haar niet kende was je nou niet skeer mongool. Een echte vrouw houdt het met een echte kerel vol. Een echte kerel wilt geen golddigger keer het om. Een golddigger staat binnen de kortste keren krom. Dus ze gaat meteen ballen zodra de eerste komt. Maar niet huilen nigga wees een man en leer je rol. Want er zijn meer mooie vrouwen op de wereldbol. Stop met janken bitchboy word er moe van. Vergeet die bitch boy move on.
 Heel die toestand, word je froes van. Vergeet die bitch boy move on. Op haar facebook kijken heeft verdomd weinig nut. Haal haar uit je hoofd beter ontwijk je d’r.
 Het is moeilijk en ik weet het soms twijfel je. Maar het wordt alleen maar beter soms lijkt het kut. Je moet haar nummer uit je telefoon verwijderen. Anders stuur je dadelijk zeker kom bij me terug.
 Ga niet stalken of deze ho treiteren.
 Ze is van je af wees gewoon blij voor d’r. Bovendien is ze retedom eigenlijk.
 Ga niet terug want na een week ofzo spijt het je. En gaat het weer uit en zit je weer thuis. In je grot als een vleermuis in een fucking shit bui. Met het licht uit en zie je weer fruitvliegen op je beeldbuis.
 Ik ben er ook geweest.
 Veel te vaak genaaid ook veel te vaak broke geweest. Maar liefde kwam pas toen ik op mezelf gefocussed bleef. Ik deed m’n best en pijn was alles wat er overbleef. Zoveel leed. Was verblind, het mooie keek ik overheen. Toen ik de mooie dingen zag was ik er overheen. Kleine kwalen gaan verdwijnen als je groter streeft. Stop met janken bitchboy word er moe van. Vergeet die bitch boy move on.
 Heel die toestand, word je froes van. Vergeet die bitch boy move on.