Spraakwater

Irie

Kalm

& Rico

Album: Irie

Producer: A.R.T

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RicoFTG
Een dagje in het leven van. (2x) Wat dacht je van het leven dan? (2x) Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. (8x) Jongen kalm, stapje voor stapje. Neem het in kleine hapjes als eten in een tapasbar. Even langs de kapper, ben klaar met kammen. JoJo’s barbershop. Yes, alles mag eraf. Pitstop bij Sparky, voor een bakkie. Eindstand sta ik buiten in een nieuwe broek en jas . Door naar Plato, naar Pauluz. Voor de laatste nieuwtjes, releases en albums. Voor een pannenkoek naturel. Ga ik naar petit restaurant Paradiso in Zwolle. Baiyok in het centrum. Sofra of een roti rol van de Rola. Gebrek aan voedsel, ho maar. Nee, ik kom niks tekort. Het leven is te mooi. Te mooi, te mooi. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. (8x)
PieterBoth
Heb je genoeg gerend, effe rust in de tent ja ja. Als je d’r moe van bent, effe rust in de tent ja ja. (2x)
RicoFTG
Wandeling langs de IJssel. Kijkend naar de ondergaande zon, alles wat er in m’n comfortzone komt klopt als mijn corazon. Knalrode luchtballon. Hemelsblauwe achtergrond. Ik kijk niet meer achterom. Contrast opzoeken is wat ik doe, Passe Partout de kwast op het doek. Enne, ik schrok me te pletter toen mijn broertje beroofd was met een machete. Meteen een moment om te beseffen geen waarde te hechten aan neppe en onbelangrijke zaken. En iets te maken van je dagen. Want: de wereld blijft Ipod Nano klein, als je thuis alleen The Sopranos kijkt. Berend Botje ging varen, met z’n boot naar de Waddeneilanden. Over de bassline golvend, Into The Great Wide Open. Bos door de grote hoeveelheid bomen. Sfeertje zo op het eind van de zomer. Zie ons live 5 mei of bij Lowlands, Emporium, Dour of bij Solar. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. (8x)
PieterBoth
Heb je genoeg gerend, effe rust in de tent ja ja. Als je d’r moe van bent, effe rust in de tent ja ja. (2x)