Spraakwater

Hefvermogen

Uitpakken

Adje & Hef

Album: Hefvermogen

Producer: Reverse

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            (2x)
Uitpakken, mixen, inpakken voor de klant.
Uitpakken, mixen, inpakken.

HefBundy
We praten niet aan de telefoon, check me bij Mc’Donalds. Negen streppen, ik wil niks weten als het schommelt, want dan is er mee gerommeld. Ik ben op m’n cake, paar koekjes in de trommel. Shotgun, rook een dikke in de GTI. M’n eerste paar kop, ik was zeventien. Wat weet je over dealen? Niks. Je loopt achter als m’n hielen, vriendje. Ik roll met, twee bitches in de kofferbak. Op m’n hoede, controles komen onverwacht. Geen stress, mij pakken ze niet. Nooit. Niet veranderd maar wel anders als die andere G’s. (2x) Uitpakken, mixen, inpakken voor de klant. Uitpakken, mixen, inpakken.
Adjedonnie
Als die dames binnenkomen, kunnen ze maar beter glimmen net kristal, want als een bitch valt, kan die bitch je fokking duur komen te staan. Volgens de planning, over een uur komen ze aan. Dus ik chill ‘m, dertig plussers don't feel 'em Niet jonger dan dertig, nigger don’t bring them. Je moet die bitches doorpompen, zoveel bitches gezien. Een bitch kan niet op me fronten. Herken een dame aan d'r geur, gebruiken ze te veel make-up, verandert die bitch van kleur. Een bitch die niet kan koken fokt met m’n humeur. Ik houd niet van hoofdpijn, daar is de deur. (2x) Uitpakken, mixen, inpakken voor de klant. Uitpakken, mixen, inpakken.