Spraakwater

Great Minds

De Flexte

Jiggy Dje, Winne & Sticks

Album: Great Minds

Producer: Dr. Moon

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
JiggyDje
Open gewoon nog een flesje. Waarom niet. Misschien is het morgen allemaal over. Dat bedoel ik op een goede manier. Snap je? Soms moet je bepalen dat het einde het einde is, om opnieuw te kunnen beginnen en al die shit. I ain't trying to get to, je-weet-wel, scientifical. Maar het is wel gewoon wat het is. Snap je. Als die hele shit draait om het midden, is het soms goed om er even uit te stappen.
SticksFTG
We zijn de flexte.
MC_Winne
Submariner Roli, schoenen van Santoni. Sjans van een chick die lijkt op Angelina Jolie. Ze matched met de kid, ze heeft vuur ik heb olie. Een dans met de homie, de oppositie van holy.
SticksFTG
Liever dan dat ik vast, op een politiebureau zit, Zit ik in een 5 desnoods 4 sterren hotel. Van Berlijn naar Brighton beach, life is great. In mijn positie, zie, ik verwachtte niets, maar kijk wat ik kreeg.
MC_Winne
Leef me uit op de stage. Deel de buit met m'n neven. In de buik van het beest, In een ijzeren greep.
SticksFTG
Never spijt van wat ik deed. Precies wat ik voelde. Terwijl andere rappers, moven als krabben in een emmer. Ik ben er.
MC_Winne
Bedoel was groen, net als Bruce. Zag The Glits & The Glam, zat vast in een roes. Maar de ogen gingen open, onderweg naar de floes. Stapte in bij de Sticks, gordel om en ik cruise.
SticksFTG
Cruise control eraf. Comfort-zone verlaten. Dat kan sowieso nog later. We gaan van graffiti, naar kunst in musea. Van chickenwings naar shashimi.
MC_Winne
Niet om stoer te doen, maar we verbreden de visie. M'n libi, is als je lievelingslied zonder einde. We leven voor eeuwig, simpelweg door te schrijven.
SticksFTG
Simpelweg door te schijnen. We zijn het in hoogst eigen, Personificatie van die drang om te blijven.
JiggyDje
En begrijp, Great Minds vanaf klein, Wij zeiden 'dit', als werd gevraagd wat we willen zijn. Maar het wordt nooit gewoon voor ons. Want wij zijn daar waar we willen zijn. Zone met ons. En begrijp, Great Minds vanaf klein, Wij zeiden 'dit', als werd gevraagd wat we willen zijn. Maar het wordt nooit gewoon voor ons. Want wij zijn daar waar we willen zijn. Zone met ons.
MC_Winne
Hart er in,
SticksFTG
Ga hard er in,
MC_Winne
Op gevoel,
SticksFTG
Geen verstand er in,
MC_Winne
Blinddoek op,
SticksFTG
Een marteling,
MC_Winne
Blinddoek weg,
SticksFTG
Breng balans er in.
SticksFTG
Verplaats gedachte via trilling van geluidsgolven. Breek de tent af, iedereen onder puin bedolven. Ik ga niet rondvissen met m'n werphengel. Of in discussie met m'n beschermengel. Ik ben blessed dus dankbaar.
MC_Winne
Het is Sanskriet op de beat. Namasté op m'n borst is de mantra.
SticksFTG
En ik zie de schoonheid van het simpel geluk. Een eerste indruk, al m'n boys in de businessclub. We zijn binnen voor de eerste druppel valt.
MC_Winne
En we gaan wachten tot het puzzelstukje valt, Zie het grote plaatje. Voel de overgave. We doen dit uit bezieling. We kunnen bouwen of ik rap alles naar de vernieling.
SticksFTG
We kunnen sjouwen, brengen alles naar de bovenverdieping. Die penthouse view for life is niet voor een ieder. Tijdens die klim gingen er honderd voor. Maar wie niet delegeert onderweg, die gaat er aan onderdoor.
SticksFTG
Ik kon niet helder zien, m'n eigen ego stond ervoor. In de weg, haal het weg, wat ik over heb. Pure flexness en omdat de tijd vliegt blijf ik piloot. Is het leven hard, fuck it, mijn styling ook. Even kalm, slow, voor je gevoel staat het stoplicht altijd te lang op rood. Maar we zijn er.
JiggyDje
Begrijp, Great Minds vanaf klein, Wij zeiden 'dit', als werd gevraagd wat we willen zijn. Maar het wordt nooit gewoon voor ons. Want wij zijn daar waar we willen zijn. Zone met ons. En begrijp, Great Minds vanaf klein, Wij zeiden 'dit', als werd gevraagd wat we willen zijn. Maar het wordt nooit gewoon voor ons. Want wij zijn daar waar we willen zijn. Zone met ons.
SticksFTG
We zijn er. De flexte. Wat je ziet. Wat je zoekt. Wij zijn het. Wij zijn er. De flexte. Wat je ziet. Wat je zoekt. We zijn het.