Spraakwater

Fakkelteit

Water/ Vuur

, Jawat! & Sticks

Album: Fakkelteit

Producer: Delic

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
Jawattus
Ze zeggen: in Zwolle hebben ze alles onder controle. Kijk ik kan nu gaan acteren maar niet alles loopt op rollen. Problemen komen zonder te dollen. Rappers met grappen, geen tijd voor grollen. Waar je groepen ziet vallen door een hond in de click, nemen wij de schade op en ruimen stront zonder kick. Eerst kijken of problemen te herstellen zijn, is er iets wat ik niet zie? Wel vertel het mij. Vang vaker, foute signalen en kraken. Ik zie vrienden die stiekem plannetjes maken, maar wat is een vriend die niet van plan is om te praten? Heldere communicatie onderscheiden primaten. Ben overtuigd dat ik niet de mooiste flow heb, maar als ik een show zet ieders overhoop rap. En dat zijn zaken die besproken en geschreven worden. Codes opgeplakt zodat we straks een sterk leger vormen. Kan niet praten net als wijven onderling, lucht m'n hart bij vrienden en uiteindelijk blijf ik toch een vondeling. Hou je geliefden buiten de kring. Je vrouw in de click staat net als een hangende onderkin. En ter voorkoming van dat roddelding, zijn de regels vlijmscherp en een grote opoffering. Maar wie ben ik om zo te praten als een wonderkind? Ik ondervind het nog steeds en dit hier is ontworsteling.
SticksFTG
Ja, wie komt er na dat Zwolle ding? Niemand. Ik werk iedere dag naar een climax, kom er in. Ik heet je welkom, laat je zien hoe je zalen rockt. Ik geef je werk en er is nog wel een banentekort. Jawat! batterij hij laadt je op, hier gaat het echt niet om de knaken, dus ik maak ze op, sta voorop. Heet, als een subtropisch zwemparadijs. Wat heet? Temperatuurverhoging we smelten het ijs. Ze willen die show voor de helft van de prijs. Het hele clubbie voor een duppie op de eerste rij. Met beats van Delic & Kubie erbij. Neem die hele teringzooi, ik blijf trots als een pauw met een verentooi. Zwols imperium, kan niet kantelen. Evert Santegoeds, roddeltantes laat ik achter me. Geen website MySpace brengt verandering, in ons handelen, dus beter spelen ze pantomime. Ik geef ze geen haat ze hebben liefde nodig. Rico geeft ze geen haat, ze hebben liefde nodig. Jawat! geeft ze geen haat, ze hebben liefde nodig. Gelukkig zijn we terug want de scene heeft klassiekers nodig. De zaak stinkt als een zweetvoet, als een zogenaamde kameraad A zegt, en B doet. Zo word ik wijzer, per rondgang van de secondewijzer. Ik heb mijn glimmericken op oneindig.
Jawat
Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden, ik blijf met je praten.
SticksFTG
ik heb tijd Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
SticksFTG
Ik heb liefde Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
SticksFTG
Maak tijd * Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
SticksFTG
*Zoveel liefde Kom met vuur, ik geef je water. kom met woorden ik blijf met je praten.
SticksFTG
Ik heb tijd Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
SticksFTG
Ik heb liefde Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
SticksFTG
*Maak tijd * Kom met vuur, ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.