Spraakwater

Fakkelteit

Utopia

James, Sticks & Typhoon

Album: Fakkelteit

Producer: Delic

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
SticksFTG
Ik zie mensen moeilijk kijken, wat moeten ze bewijzen. Zoolanders, zoolanders. Aan al het goede komt een eind, ik beroep me op feiten. Ik moet verder. We moeten verder. Zoals het geluid waar ik van hou. Je voelt Delic. Te erg als je het mij vraagt, shit, ik zou mijn eigen plaat bootleggen, bootleggen. Ey yo die beat is een muilpeer, schakelt je uit. Tien tellen op de grond, ziet er niet goed uit. Radio is wakker, tjaps sliepen nog, totdat ik meer kaarten uitdeel dan Ivanov. Straatwaardevol, mijn stijl is losbandig. Breek feesten af, Stick Moltisanti. Overzicht, driehonderzestig graden. Vertegenwoordig dit, tot in de lengte van dagen. Breedbeeldvisie, geef het hele spectrum. De meeste MC’s kennen maar één vertrekpunt. Eendimensionaal, eenzelfde centrum, de één bijt aas, de ander is Rex Hunt. Fakkelbrigade, Fakkelbrigade, wat, zeg ik het te vaak? Fakkelbrigade! Je kan niets, tegen Sticks, en Petrovic, Delic.
Typhoon
Oké, oké, ik verreik mezelf, als Iraniërs uranium. Dit is kernkoppenrap, sterk tot en met het couplet, en sterf nog voor het refrein. Het is op zoek naar de dode hoek. Niet zo serieus kijken, doe eens lachen. Oké je hoeft voor mij geen kunstje op te voeren maar je snapt me. Doe wat je wilt, kletsen doen ze toch. Die tekst zie ik elke keer als ik naar de plee ga, en ja het klopt.
SticksFTG
Ja het klopt, we trekken hem door, nieuw niveau, de techniek staat voor niets, een lyrische diashow. Je ziet het Petrovic, Delic en Sticks op die speech. Mijn Nikes, limegroen, What’s up Typhoon?
Typhoon
Als een volleerde jongleer, gooi ik de bal op, met met me.. Pff.. jah! oké oké oké oké Ja, als een volleerde jongleur gooi ik de bal op en spit op een lege maag tot ik gal kots. Gun het me maar, ik zit er te diep in. Fakkelteit, mystieke ervaring van een kunstenaar. Zag vallende sterren op hun gat klappen. Genaaid voor geld, bravo, klasse. En dan komen de klachten: ik wil alleen een snelle hit met clip, dit is anders dan we dachten. Zeepbelrappers krijgen speldjes. Ezeltje-prik-je, presenteer the picture. In helder perspectief, ontwikkeld. En laat het aan muggenzifters om te klooien met pixels. (2x) Ontdek je plek in Utopia. Bruist in tegen de logica. Gooi een blokkie hout in de open haard, en laai het vuur op, op, op!
JamesFTG
Alle waardevolle dingen in dit leven die zijn gratis. Dus waarom zou ik mezelf voor schut zetten voor status? Geef me die beat rauwe snare als de basis. En deze boy is zoet als een muis stil bij kaas is. Ik geef mijn leven vriend, nada voor niets. Ik geef je visie televisie strak spraak voor de peeps. Al die rappers zijn gemaakt, phoney. Voor flappen omgebouwd, als Angelina Jolie.
SticksFTG
Dat gaat zo niet, en nu praten ze economisch.
JamesFTG
Komt puntje bij paaltje komen ze sowieso niet. Zie, zo, ik zette mijn eerste rap was zestien. Nu pak ik aan met Sticks en de click, de rest niet Plus, ik gaf je plaatje ook een kans maar is het net niet, dus, laat ik hem daar liggen bij de Fat Beats. Begrijp, dit zijn Bar-le-Duc flows, spitte classics en Stapel meer dan Huub in die show. (4x) Ontdek je plek in Utopia. Bruist in tegen de logica. Gooi een blokkie hout in de open haard, en laai het vuur op, op, op!