Spraakwater

Fakkelteit

Sporen2

Sticks

Album: Fakkelteit

Producer: Delic

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
SticksFTG
(x2) Knik je kop, sta rechtop. Pak je drank, neem een slok. Geniet, zo maak ik de cirkel rond. Laat me uitleggen hoe het allemaal komt. Er is meer dan je denkt je ziet het zomaar niet, en je zal niet snappen als je denkt aan royalties. Dus als gasten door zeiken over geld en shit, zie je Delic en de Sticks in dezelfde trip. In dezelfde trip, in dezelfde trip. We nemen je mee in dezelfde trip. En je zal ontdekken dat die shit geweldig is, we zitten niet vast aan één stijl mijn kind. We doen het allemaal en je houdt er van, m'n route is al bepaald en ik hou me d'r an. Zo was het voorbestemd dat ik met lauwness kwam, en dat is de reden dat ik nooit een pauze nam. De officier van justitie was een fan van ons, zo veel gesmoked maar ik ben nog kerngezond. Ik werk, nog steeds een beetje voor m'n ziektefonds en daar schreef ik de regels voor m'n diepste joints. Nu zal ik je zeggen dat je goed vergist, als je denkt dat al het bovenstaande toeval is. Dat het toeval is, dat het toeval is. Je zit niet goed als je denkt dat het toeval is. Oké!
SticksFTG
(x2) Knik je kop, sta rechtop. Pak je drank, neem een slok. Geniet, zo maak ik de cirkel rond. Laat me uitleggen hoe het allemaal komt.
SticksFTG
Kop koffie achterover en ik ben d'r nog, ik neem je mee en breng het verder als een enter-knop. Ik zat op de Cappelle-school was Peter Pan, en het is de plek waar ik Delic tegenkwam. Da's rond de tijd dat Rico bij Rudeteenz zat, waar toen ook Blax en z'n broertje Typhoon in zat. We kwamen elkaar tegen op een Hedon feest, omdat we hielden van die flow werden we siamees. Blax, ging in het Engels op z'n eigen weg, ondertussen werd Spuugdingen in die mic gerapt. In die mic gerapt, in die mic gerapt. Echte spuugdingen in die mic gerapt. Delic verhuisde toen, richting Assendorp. Op steenworpafstand van snackcorner Norp. Steenworpafstand van waar Kuubie zat, die net een paar nieuwe beats op z'n computer had. Dus ik stond op z'n stoep en ik spitte m'n tracks. Wie kwam binnenrollen? Jawat!, die dikke gek. Die dikke gek. Dikke gek. BuitenWesten clan zeker, dikke gek. Dsan kwam in contact met Duvel, dus. In twee weken deden wij die Opgeduveld klus. We namen de brigade mee, BLA en James, over frisse beats van A.R.T. Ik zeg het je nu dat je je goed vergist, als je denkt dat al het bovenstaande toeval is. Dat het toeval is, dat het toeval is. Je bent niet goed als je denkt dat het toeval is.
SticksFTG
(x2) Knik je kop, sta rechtop. Pak je drank, neem een slok. Geniet, zo maak ik de cirkel rond. Laat me uitleggen hoe het allemaal komt.