Spraakwater

En Route

Adieu

Fit & Tourist

Album: En Route

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
Touristlemc
Haat is waanzin, ver voorbij de rede. Deze track waanzinnig, je moet het voelen om te weten. Woede is goed, met de nodige reflectie. Vergeet de liefde niet als goed alternatief, hè schat. Dus je moet niet kwaad zijn op mij, ik ben zo trippelzinnig dat ik mezelf soms niet begrijp. Niet bilingue maar trilingue in onbestaande vocab, ik brabbel wat af. En ja ja, ge hebt natuurlijk weeral gelijk, want ben ik het sentiment, dan ben jij logica. Maar wat maakt het bezit ik hier en daar domme details, het geheel is meer dan de som der delen, of zoiets, enfin. Soms klinkt het als waanzin, ver voorbij de reden, onze liefde waanzinnig, je moet het voelen om te weten. Ik heb mij goede kanten ook, niet vergeten, en ik ben wie ik ben, dat is zeker. Zeg me dan ciao. Ander en beter ja dat is zeker dat, ciao. Adieu, ciao. Ander en beter ja dat is zeker dat, ciao, adieu.
mcfitvandenamen
We kunnen alles willen, hebben en van alles krijgen, en we kunnen willen wat we hebben en onszelf blijven. Ik kies liever, perfecte imperfectie. Schat het wordt alleen maar beter, beter word ik echt niet. Liever lopen dan dralen liever winnen dan falen. Laten we de eindstreep halen. Met af en toe een hekje, en af en toe een helling. Af en toe een traantje, en af en toe een kwelling. Ik chill liever dan stressen om niets schatje. Chill liever dan stressen om chicks. Stressen om minuutjes, of stressen om wat iemand heeft gezegd. Je vriendinnen willen hebben wat je hebt, eerlijk. Dus kijk even om je heen, de meesten zijn bitter en alleen. En is er wat dan zitten we meteen echt waar. Die koppels hebben niks met ons gemeen. Zeg me dan ciao. Ander en beter ja dat is zeker dat, ciao. Adieu, ciao. Ander en beter ja dat is zeker dat, ciao, adieu. Zeg me dat je beter kan schat dan is dit verleden tijd.