Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Zusje

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Ik weet nog in de tweede klas, toen ik een kleine jongen was. Wou je niks met mij omdat ik nog een broodtrommel had. Ik weet nog in de derde klas, toen je net je tetten had. Zag je bij je kluisje met je boeken in je rechterhand. Zusje, Ik weet niet wat er is veranderd. Zusje, op het schoolfeest wou je niet dansen. Maar nu sta je naast mij, mij, mij, mij, mij. Maar nu is er een rij, rij, rij, rij, rij. Je dacht dat dit de Sims was, maar dat dacht je verkeerd schat. Eerst was je me te slim af. Nu word je vrienden met m'n vrienden voor een beetje van die Flexgod. Om je heen is het drankstand. Vroeger hield je me op afstand. Je zegt dat we nu verder zijn, maar ik ben nog steeds verlegen en klein. Meisje, meisje lief opeens. Je stuurt me zeven berichtjes en ik skip ze alle zeven, maar de briefjes die ik stuurde gingen in de prullenbak. Zusje, Ik weet niet wat er is veranderd Zusje, op het schoolfeest wou je niet dansen Maar nu sta je naast mij, mij, mij, mij, mij Maar nu is er een rij, rij, rij, rij, rij.
Mrpolska
Meisjes, meisjes, meisjes, ik zeg eerlijk ik begrijp jullie niet, nee Meisjes, meisjes, meisjes, vroeger wou je niet achterop m'n fiets, nee. Nu kijk de boy staan met z'n nieuwe kleren aan. Je kan zappen wat je wilt, hij komt zelfs op de journaal. Ik zeg nee tegen tantes, nee, nee we gaan niet tongen. Ik ben niet een domme, volgens mij ben jij een troller. Vroeger deed ik best m'n best Chanterpanter in de les. Beetje gel in de haar, want de pubertje wou seks. Babbel sessies MSN, sommige hadden webcam. Een ding zeker: pagganation werd gezet. Deze voor de veelste mooie meisjes laatste dagen. Ik ken je van backstage zeg me: hoe moet ik gedragen? Zie je deze jonge Poolse god daar te snollen. Kijk de meiden om hem heen, maar hij is een bolle.
RonnieFlex2907
Zusje, Ik weet niet wat er is veranderd Zusje, op het schoolfeest wou je niet dansen Maar nu sta je naast mij, mij, mij, mij, mij Maar nu is er een rij, rij, rij, rij, rij. Ik weet nog in de tweede klas toen ik een kleine jongen was, Wou je niks met mij, omdat ik nog een broodtrommel had. Ik weet nog in de derde klas, toen je net je tetten had Zag je bij je kluisje met je boeken in je rechterhand Zusjeee, Ik weet niet wat er is veranderd. Zusjeee, op het schoolfeest wou je niet dansen. Maar nu sta je naast mij.