Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Weiland eiland

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Misschien komt het door de indica, je lieve bolle wangen met de kleur van een paprika. Natuurlijke schoonheid als Afrika. En het regent, op ons, maar toch zie ik de zon. Want meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland. Meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland. Meisje, je bent nog mooier dan het bos. Je tanden zijn zo wit als een lijntje sos. Ik zeg meisje, je bent nog mooier dan ik dacht, je hebt een instagram filter in het echt als je lacht. Je vriendje is een snitch, iedereen weet dat die flapdrol liegt. Je wil beschuitjes eten met Flex, dat zijn woorden in de streets. Je komt uit Nederland als Peter R. de Vries, ik kom uit Suriname als Papa Touwtjie. Vang me in Cappella met die man genaamd Shotta’, Ronnie en Boaz came to mash up the spotta'. Ronnie Flex vertrouwt weinig vrouwen, Jah Jah zei dat we wellicht kunnen trouwen. Misschien komt het door de indica, je lieve bolle wangen met de kleur van een paprika. Natuurlijke schoonheid als Afrika. En het regent, op ons, maar toch zie ik de zon. Want meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland. Meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland.
RonnieFlex2907
Alleen de Young Flexgod mag zitten aan jouw doos, geile foto’s op je facebook, shit dat maakt een nigga boos. Ik gooi twintig jaar lang representings op Oost. Ik heb een kleine babystack, misschien geef ik een cadeau. Ik ben die young nigga, young nigga, diep in de steigers, wodka in mijn hand. Al die spliffy’s die ik rook laten weinig over van mijn verstand. Ik breng jou naar de bioscoop en leer jou daar de drankstand, het is die youth Ronnie Flex met een mic in zijn hand. Selector, wind alsjeblieft iets up, als dat kan. Ik kan het honderd keer zeggen: Ik ken Mafe als Jan de Man. Vergeef me als je door mij in een sneuveling belandt, je vriend lijkt op een krant, schuif die chimang aan de kant. Je vriendinnen vinden me fashion maar je weet dat ik niet dans. Kom, we reizen naar Japan. Steek je huiswerk in de brand. Misschien komt het door de indica, je lieve bolle wangen met de kleur van een paprika. Natuurlijke schoonheid als Afrika. En het regent, op ons, maar toch zie ik de zon. Want meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland. Meisje, door jou lijkt dit weiland op een eiland. Je trekt je legging toch niet aan voor niks? Goed is goed, nep is nep, echt is echt.