Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Spaarpot

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Ik heb mijn spaarpot op de grond gegooid, en de avondwinkel leeggekocht. Als ze zien waarmee ik binnenkom, geven alle hipstermeisjes op. Dus ik leg ze uit: sneuvelseizoen begint vanaf vandaag. Meisje, gooi wat wodka in je maag. Waarom wil je naar je bed? Dat is nep. Lieve schat, het is pas half acht ’s ochtends. En als een vampier stap ik uit het licht. Want dit is pas het begin, en ik krijg mijn zin. Doe je oorbellen in, yeah. Oh ja ik denk wat ik zeg, en ik voel de energie van iedereen om me heen. Wat is mijn probleem? Oh wat zijn wij nu ‘wij later groot zijn’. Samen alleen zijn wij ook klein. Meisje spring uit jouw raamkozijn, want ik ben op zoek naar iemand. Vertel me: ben jij diegene?
Hefbundy
Bundy Mainstream zonder radio of televisie. Laat ze haten op een nigger, broer ik leef m’n libie. Tweeduizendnegen reed een nigger in een gele mini. Als die mannen blijven smoelen zeg ik: Killah Primi. Ben op de block, heb bijna alles al gezien. Klap een ding om half acht, klap een ding om half tien. Ik zei: Koos ik wil een ton. Hij zei: dat heb je al verdiend. Maar je spent te veel, laat je money staan als je rente wil. Als blikken konden doden was een nigger al begraven. Twee blanke mannen in een Golf stellen vragen. Gister niks verdiend en daarom heb ik slecht geslapen. En daarom kan ik pas naar huis als ik een money heb geslagen. Ging eerst tomaten plukken, en daarna had ik een krantenwijk. Gooide alles weg; heel de buurt een maand geen krant door mij. De bitches en de mooie dure dingen wil ik allebei. Door bitches en de mooie duren dingen raak je alles kwijt.
RonnieFlex2907
Oh ja ik denk wat ik zeg, en ik voel de energie van iedereen om me heen. Wat is mijn probleem? Oh wat zijn wij nu ‘wij later groot zijn’. Samen alleen zijn wij ook klein. Meisje spring uit jouw raamkozijn, want ik ben op zoek naar iemand. Vertel me: ben jij diegene? Ik heb mijn spaarpot op de grond gegooid, en de avondwinkel leeggekocht. Als ze zien waarmee ik binnenkom, geven alle hipstermeisjes op. Dus ik leg ze uit: sneuvelseizoen begint vanaf vandaag. Meisje, gooi wat wodka in je maag. Waarom wil je naar je bed? Dat is nep.