Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Ramp

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Waarom leven we zo? Alle Haze die ik rook, maakt me VMBO. En ik geef geen fok, nee nee, nee nee. Ik heb stiekem iets gedaan, en ik kan niet meer stilstaan. Kan iemand mijn keyboard brengen naar mij en Boaz? We finna make a beat in this bitch, okay yes. Je weet dat het een ramp is als ik op je feest ben. Dit meisje denkt dat ik een Chinees ben, en dat kan kloppen. Want zij gaat mij niet zien met mijn ogen open, wellicht wel met twintig kop in mijn hand. Want als ik mijn ogen sluit en alles is afgelopen zeg je: ‘Ronnie, hij was de man.’ Soms verpest ik het leven. Soms verpest ik mijn leven. Ik kan geen donder geven. In het veld heel de nacht, vertel me niet wat ik niet mag. Ik ben bleek als Pim Fortuyn in zijn graf nu, in zijn graf nu. Flonti Stacks of Jordi Specht, het is allemaal hetzelfde bitch. Je vriendje is een, ah snitch, en ik ga hem niet helpen bitch. Ik ben faded in m’n drankstand, en dorstig voor een lapdance. En Milli vraagt of alles kantjes is, ik zeg hem: alles is kem kem.
RonnieFlex2907
Je weet dat het een ramp is als ik op je feest ben. Dit meisje denkt dat ik een Chinees ben, en dat kan kloppen. Want zij gaat mij niet zien met mijn ogen open, wellicht wel met twintig kop in mijn hand. Want als ik mijn ogen sluit en alles is afgelopen zeg je: ‘Ronnie, hij was de man.’ Soms verpest ik het leven. Soms verpest ik mijn leven. Ik kan geen donder geven.