Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Op de maan staan

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Laat me gaan, laat me gaan. Waar de zwaartekracht niet is. Laat me gaan, ik vul mijn glas. Tot we komen uit de mist. Kun je voor me kijken op Google Maps? Want ik ben onderweg naar een plek, genaamd succes. Ik weet niet waar we gaan. Komen van de bodem, ergens daar onderaan. Maar we willen op de maan staan. We willen op de maan staan. En ik wil dansen met de sterren vanavond. Ik wil van bovenaf kijken naar wolken. Shout out die nigger Boaz. Ik ben Oost als Don de Baron. Dames vragen niet meer waarom. Hockeymeisjes kennen de som. Ik gooi een babystack in de club, anders ga ik er niet meer naar toe. Want zonder contouren in de disco, kill die torie maakt me moe. Niggers willen online hun mening spitten. Nigger fok de mening van al die smiechten. Ik hoop dat er kogels door je voortuin vliegen, jij en je laptop naar de gallemiezen. M’n vader zei niet veel, hij was niet te bekennen. M’n moeder zei: Ronnie je mag niet liegen. Dus ik zeg jou met al mijn liefde: ik paal jouw meid in al d’r kiezen. Yung nigger yung nigger diep in de struggle, in de streets eet ik brood maar het liefst eet ik mossels. In de zomervakantie van tweeduizenddertien wil ik naar Suriname als Ulrich van Gobbel. Yung nigger yung nigger kwam op de scène, zoveel hits, geef die rappers migraine. Misschien ben ik met Geus voor die money aan het rennen. Een paar jaar geleden wou je mij niet kennen. Mijn zusje. Laat me gaan, laat me gaan. Waar de zwaartekracht niet is. Laat me gaan, ik vul mijn glas. Tot we komen uit de mist. Kun je voor me kijken op Google Maps? Want ik ben onderweg naar een plek, genaamd succes. Ik weet niet waar we gaan. Komen van de bodem, ergens daar onderaan. Maar we willen op de maan staan. We willen op de maan staan. En ik wil dansen met de sterren vanavond. Ik wil van bovenaf kijken naar wolken.
RonnieFlex2907
De fuif stopt nooit. Ze zeggen: zeg nooit nooit. Misschien word ik jurylid bij The Voice. Yung nigga doe je best, want ik heb nog zoveel op te lossen tot die tijd. Ronnie fokt het op bij de zoveelste meid. Soms heb ik struggles met de realiteit, dingen die alleen m’n nigga Polska begrijpt. Dus ik praat met nigga, pak een knaak met een nigga. Leg een tag team, val in slaap met een nigga. Als ik iets drop krijg ik haat van wat nigga’s. Maar ik was vroeger niet op straat met die nigga’s. We willen allen graag rijk worden. Iedereen wil op vakantie. Wat wil je van mij horen? Ik ben gewoon een nigga in actie. Waar ga ik heen als ik niet slaag? Niet jij maar mijn oma vult mijn maag, als ik niks heb. Denk na voordat je shit zegt. We komen van roze koeken en sixpacks. Dus ik zorg dat het gezellig blijft. En dat ik in al mijn teksten Capelle schrijf. Of ik mijn droom nou helemaal voor de helft krijg, ik zorg dat ik mezelf blijf. Laat me gaan, laat me gaan. Waar de zwaartekracht niet is. Laat me gaan, ik vul mijn glas. Tot we komen uit de mist. Kun je voor me kijken op Google Maps? Want ik ben onderweg naar een plek, genaamd succes. Ik weet niet waar we gaan. Komen van de bodem, ergens daar onderaan. Maar we willen op de maan staan. We willen op de maan staan. En ik wil dansen met de sterren vanavond. Ik wil van bovenaf kijken naar wolken.