Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Mooiste meisje van de klas

Jebroer & Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
De appelsap staat al zo lang op de tafel, voor haar. Ze wordt misselijk van die euroshopper wafels. Ze roept: alsjeblieft, help mij. Help mij. Alles wat zij ziet zijn die lichtjes, een paar van haar nichtjes. Oh ik weet wat ze van je vragen. Doe je ogen dicht en niemand kan je raken. Oh ik weet wat ze van je vragen. Oh ik lees, proef, gedachtes, ziel, ren weg. Meisje alsjeblieft, jouw lach is geen geld waard. Op een dag misschien. Is er iemand die jou vangt, misschien ben ik die iemand. Ik was twintig jaar oud, en ik dacht aan jou.
Jebroer
Van de klas was zij het mooiste meisje. Goeie cijfers, veel aandacht. Dure dingen, niemand wist hoe zij eraan kwam. Omdat het goed ging, tot het fout ging. Papa sloeg haar, maar gaf geld ook. ’t Deed pijn, daarom kocht ze van die geld coke. Amper vijftien, helemaal verloren. Kon niet winnen van de coke, wou alleen maar scoren. Dacht niet na bij wat ze deed toen, zie haar en ze leeft toen. En ik leef nu. Niemand had gedacht wat ze deed nu. In de klas was iedereen verliefd op d’r. Ze hadden niets op d’r, kijk haar nu. Zo alleen en bang voor d’r eigen schaduw. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zo’n engel vliegt met de duivel mee.