Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Ik wil het hebben

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Hey dushi, wat is dit? Vind je het erg als ik aan je zit? Twee diamanten in jouw gezicht, dat zijn je ogen baby. Hey, meisje kom eens terug. In het weekend geef je klappen op de hockeyclub. Denk je dat ik jou niet zie, in je Audi in de streets? Oké, je bent rijk. Nou en? Ik kan geen motherfuck geven om de dingen die jij hebt. Ik kom uit Capelle, waar ze kilo’s verstoppen in flats. Ik weet: het lijkt zo ver weg van je bed, maar het is echt. Laat me jou wegslepen van die kaviaar, en brengen naar de echte wereld. Want als ik groot word, word ik rijk net als jouw pa. En dan zorg ik voor jou als een kerel. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben.
RonnieFlex2907
Bekers, glazen, ik kan ze serveren Ho’s om je heen moeten iets respecteren. Bitches bellen me op, maar ik moet ze wel negeren, omdat ik jou izjn kleine dubbele drankstand wil leren. De eerste die betast en never nooit gaat studeren. Niggertje uit Capelle met een paar kapotte kleren. Een keertje kom ik opeisen, ik zweer het. Playerhaters willen een nigger niet zien profiteren, van die dingen die een jongeman ziet. Ik kan niet voor je liegen, dit is geen Walibi. Maar we kunnen gaan naar een meertje, en daarna izjn disco molesteren. Jongens van de hockey mogen blijven protesteren. Ik kan mezelf niet als Dirk Jan camoufleren Ik kom confisqueren, pak je tas en... Laat me jou wegslepen van die kaviaar, en brengen naar de echte wereld. Want als ik groot word, word ik rijk net als jouw pa. En dan zorg ik voor jou als een kerel. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben.
GersPardoel
Je vader is wel rijk, maar ik heb schijt. Want ik gedraag me als een motherfucking oliesjeik. Maar ben een doodgewone jongen, met wat dough en een flow. En je ouders kunnen me komen zien bij een van m’n shows. Ik neem geen blad voor de mond, ik val op jou door je kont. Want die is groot en rond, en jij bent blond maar niet dom. Ik zou je kunnen brengen naar de schoonheidssalon, aankleden met Chanel en met Louis Vuitton. Maar liever neem ik je mee naar mooie landen en steden, en wandelen we even lang de mooiste stranden en zeeën. Fok alle problemen, iedereen mag het weten. Want dankzij jou ben ik pas echt aan het leven. Je bent al zo vaak bedrogen, dus bespaar jezelf de pijn. En ik kan het zien aan de blik in je ogen, dat je liever bij mij wilt zijn.
RonnieFlex2907
Laat me jou wegslepen van die kaviaar, en brengen naar de echte wereld. Want als ik groot ben, word ik rijker dan als jouw vader, meisje. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben. Normaal val ik niet op blonde meisjes. Maar je hebt iets bij je, en ik wil het hebben.