Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Ergens hier buiten

Cartiez, Mafe & Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Producer: Boaz van de Beatz & Ronnie Flex

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Het is zes uur in de ochtend en ik ben niet alleen. Misschien zeg ik wel iets dat ik niet meen. En ik drink, maar proef niet of het alcohol is. Aan het einde van de nacht, ben ik met of zonder jas.
CartiezParis
Ergens hier buiten, ergens hier buiten. Ergens hier buiten, ergens hier buiten.
RonnieFlex2907
Het is zes uur, maar ik weet dat jij niet opneemt. Misschien neem ik wel iets dat jij niet neemt. Ik volg jou maar zie iets wat jij niet ziet, Dagen dat ik uit huis liep, en in mijn eentje treuzelde.
CartiezParis
Ergens hier buiten, ergens hier buiten. Ergens hier buiten, ergens hier buiten. Ergens hier buiten, ergens hier buiten. Ergens hier buiten, ergens hier buiten.
MafeOfficial
Is er iemand die luistert, ergens hier buiten? Wie kan mij verstaan? Ik hoor zoveel geluiden, ik kan ze niet plaatsen. Ik loop erachteraan. Is er iemand die luistert, ergens hier buiten? Wie kan mij verstaan? Ik hoor zoveel geluiden, ik kan ze niet plaatsen. Ik loop erachteraan.
RonnieFlex2907
Ik voel mijn gezicht niet meer. Yung Bitch schudt haar billen, haleluja. Jouw zakken zijn klein als een blikje tonijn, mijn zakken zijn dik als Boeddha. Ze kan niet hangen met Flex als ze vroeg slaapt, ik ken plekken waar ze niet naartoe gaat. Ik ben niet het type die toeslaat, ik heb ook geen toespraak of mooie gedichten, nee nee nee. Ik heb verf op mijn trui en ik ben ik de club. Ze leggen me uit maar ik leg het weer terug. Ergens hier buiten of ver in de lucht, liggen de antwoorden naar al de vragen waar ik over denk in de tram of de bus. Vertel aan je zus, we hebben de stuff. Ze leggen me uit maar ik leg het weer terug. Leggen me uit maar ik leg het weer… Swarovski stenen in de kleur van Calimero, ho. Ja, half zeven kun je komen maar niet eerder ho. Je gaat toch niet menen dat je ’s ochtends in de kleren loopt? Denk je dat ik mijn eer verkoop? Trek een jas aan, het is koud. Het is zes uur in de ochtend en ik ben niet alleen. Misschien zeg ik wel iets dat ik niet meen.
MafeOfficial
Ergens hier buiten, ergens hier buiten. Ergens hier buiten, ergens hier buiten.