Spraakwater

De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

De juiste plek

Ronnie Flex

Album: De Nacht Is Jong, Net Als Wij Voor Altijd

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
RonnieFlex2907
Oké baby. M’n hele leven lang wacht ik op dit moment. En ik weet baby, de sterren aan de hemel weten wie jij bent. En ik heb allerlei vragen over wat je draagt op zondag. Al mijn treinkaartjes brachten mij rechtstreeks naar jou. ’s Ochtends, ’s avonds, altijd. Je weet ik laat je rennen voor die shit. Je weet ik laat je rennen voor die shit Je weet ik laat je rennen voor die….. Klim eens op die paal. Je weet ik gooi die shit terwijl ik zit. Je weet ik gooi die shit terwijl ik zit. Je weet ik laat je rennen voor die….
Albira
Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek is. Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek is.
RonnieFlex2907
Ja, vijftig euro, honderd euro, vallend op jouw lichaam. Al die dingen zijn niks waard. Meisje dit is jouw jaar.
Albira
Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek ligt.
RonnieFlex2907
Ik ken al de stemmen die je opzet als je bang bent. Ik weet dat ik niet lang ben. Als iemand jou iets aandoet kom ik langs en dan is het bam, bam, bam, beng. Want dat is hoe jij bent. Ik weet dat we niet heilig zijn, maar jij weet dat je veilig bent omdat je mij al lang kent. En nee, je bent de slimste niet, je zegt dat ik verstand heb, meisje ik heb geen verstand. Verschillende matrassen waarop ik jou uit de brand red. Ik ben niet meer bang nu, H&M broek vliegt weg. Meisje, doe niet rustig. We zetten de shit recht. Ik app Kid de Blits nu, mijn nigga ik doe die shit echt. Misschien ben je morgen weg, maar ik hoop echt, echt ’s Avonds als ik in bed lig. Je weet: Young Sneuv’ is savage. Guap in mijn hand, en mijn hand op je ass. Meisje dit is jouw jaar. Pop the molly, minder woorden meer seks. Je weet: Young Sneuv’, hij is daar. ’s Ochtends, ’s avonds, altijd. Je weet ik laat je rennen voor die shit. Je weet ik laat je rennen voor die shit Je weet ik laat je rennen voor die….. Klim eens op die paal. Je weet ik gooi die shit terwijl ik zit. Je weet ik gooi die shit terwijl ik zit. Je weet ik laat je rennen voor die….
Albira
Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek is. Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek is. Ja, vijftig euro, honderd euro, vallend op jouw lichaam. Al die dingen zijn niks waard. Meisje dit is jouw jaar.
Albira
Dans mijn meisje. Ik weet dat jouw hart op de juiste plek ligt.
RonnieFlex2907
Heel de nacht, oh meisje ga hard. We gaan door, ga door, ga door.