Spraakwater

De Ark De Triomf

Superster

SirOJ & Jiggy Dje

Album: De Ark De Triomf

Producer: SirOJ

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
akaSirOJ
Ik weet niet wat je denkt, of hoe je het bekijkt. Zeg me wat je ziet, maar ik hoop dat je begrijpt. Ik ben een superster, een superster, ja een superster, een superster.
JiggyDje
Ik hoop dat je begrijpt, je zoon is niet in de wieg gelegd voor een negen tot vijf. In het leven dat ik leid is niets zeker, maar teveel zekerheid is geen leven voor mij. Ik weet nog dat je zei: het is niet allemaal goed, soms moet je dingen doen die je liever niet doet. Maar dat doe ik liever niet, nu is het allemaal goed maar dat zie je niet. En ik zing het lied dat jij zong toen je jong was. De zelfde ritmes, melodieën en akkoorden. Maar nu in de vorm van woorden op een beat, maar het klinkt in jouw oren als toekomstmuziek. Maar mijn toekomst is hier en nu. Daar waar mijn hoofd rust is mijn thuis dus daar pak ik uit. En als de tijd daar is dan ben ik weer weg. Ergens in de ruimte op zoek naar een plek. Yeah.
akaSirOJ
Ik weet niet wat je denkt, of hoe je het bekijkt. Zeg me wat je ziet, maar ik hoop dat je begrijpt. Ik ben een superster, een superster, ja een superster, een superster.
JiggyDje
En ik hoop dat je begrijpt, als je trots bent op mij je ook trots op jezelf kan zijn. Omdat ik zoveel op je lijk. Alleen je zoon is een Rolling Stone, maar wel de koning van zijn rijk. Op zijn eigen troon in zijn eigen zone en dat blijkt, de wereld is een podium van mij. En sluiten de gordijnen, dan mogen ze backstage. Maar komen ze te dichtbij dan moeten ze wegwezen. Want ik moet de weg op, door naar een ander feest. Pas als ik er ben geweest zoek ik mijn bed op. Zonnebril of pet op laag over mijn ogen. Niet blind voor de gevolgen maar morgen is voor latere zorg. Dus ja maak je geen zorgen ik, ben er van overtuigd dat ik ben geboren voor dit. Dus ik hoop dat je begrijpt, mocht ik vallen wens dan dat ik schijn.
akaSirOJ
Ik weet niet wat je denkt, of hoe je het bekijkt. Zeg me wat je ziet, maar ik hoop dat je begrijpt. Ik ben een superster, ik ben een superster, ja een superster, een superster. (3x)