Spraakwater

De Ark De Triomf

Moevuh

Turk, Jiggy Dje & Spacekees

Album: De Ark De Triomf

Producer: Terilekst

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Hey Jelle zullen we beginnen? 
Gooi dingen in de lucht als je dit hoort!

JiggyDje
Zeg je, jee jee, als je ziet ons. Ja het is Fleetje, Murda, Djezus tijd voor jou om weg te wezen want je kan niet haaaangen met oooons! Ze noemen me de Keyser, nu al een tijdje. Luister mijn rijmpjes, ik ben de nicest! Moevuh! Hey, homie wat kijk je? Sorry wat zei je? Ja maar wie ben jij dan? Moevuh! Ha, het is tijd nu, geef me wat ruimte, jongens en meisjes. Moevuh! Ik zeg geef me wat ruimte, moevuh!, ben je doof? Ik zeg je blijf staan of moevuh! Zet me op stage geef me één whisky mee, één hit van de splif, wie? Jiggy Djé Geen BN’er in de media maar check Google of Wikipedia. Baby ja, ik zeg toch? Ik schijn harder dan een diaprojector. Al tien jaar de best of. Je hoorde via via, of zelfs zo niet Zegt de DJ rewind selector! Nou gooi je handen zover in de lucht! Dat de persoon naast je denkt dat je het plafond aan het witten bent! Wie ben jij?
SpaceKees
Ze noemen me de Pe Pe, wat wil je nog zeggen? Één voor de records, ik zeg tegen die sletten. moevuh! Ik zegen tegen die danties, do my! Tegen andere dames die het vragen zeg ik moevuh! Ik kan nergens meer gaan zonder te vloeken. Ik erger me dood aan al die losers moevuh! Dus geef me meer ruimte. shiiittt. Ben je doof? Ik zeg je blijf staan of moevuh! Zet me op stage geef me één jointje mee, één Hennessy, Wie? Bobby Fle! Yeahh! Ff wennen dus ze riep mijn naam. Ja ik moest het doen met je vriendinnen ja, baby ja. Ik zeg toch, ik ben vies, nooit niet rustig dus lik mijn testikels. Ja ik pak haar in die aars, ja die aars, mag dat niet? Dan maar gewoon in haar vagina.
JiggyDje
Zeg je, jee jee, als je ziet ons! Ja het is Fleetje, Murda, Djezus tijd voor jou om weg te wezen want je kan niet haaaangen met oooons!
GoeieTurk
Ze noemen me de Murda, je boy is te dirty. Die flikkers zijn urban, drop the curtains! Ja ik moet de, game eens poetsen. En neppe rappers moeten moevuh! Cakeboy doe die cameras aan. Hater je kan niet bij me staan! Pants saggin Nikes aan. Gucci riem met die matching sjaal. Zet me op stages geef me twee bluntjes mee. Twee bitches mee, It’s Murda, we zijn binnen. Je ziet me staan bitch, stript niet maar ze claimt de paal. Baby ja, ik klets nooit. Ik hit die ass en ik jet boy. Dat is echt boys, jullie tracen wat ik schets boys, nog steeds zo amazing met mijn steps boys.
JiggyDje
Zeg je, jee jee, als je ziet ons! Ja het is Fleetje, Murda, Djezus tijd voor jou om weg te wezen want je kan niet haaaangen met oooons!