Spraakwater

De Ark De Triomf

Je Weet Wel Wie

Hef & Jiggy Dje

Album: De Ark De Triomf

Producer: SirOJ

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Ark boys what up? Snelle Jelle what up? Big chill what up? 
Big Turk what up? Fle dollah what up? Jiggy Djé what up?

JiggyDje
Luister, uh uh. Ik zei ze op één ik ben één! En dat ben ik nog steeds dus ik doe er nog één, de Keyser! Niet opeens de nicest. Ik stond al een tijd lang op je hot lijst, Je top één tot vijf. Yeah, luister Djezus. Competitie is geen we geven ze geen strobreedte. De compositie is meesterlijk. OJ De beat is een beest, ik vil hem levend! Zo vreselijk zeg gewoon jee. Jee En ze ziet mij in de verte. Ze bijten jouw stijl, ze bijten mijn carrière. Dat is zo lame en zo lelijk enzovoort, maar ze vormen voor mij geen probleem. Nee joh Doe jou, ik doe mij. Doe stoer of doe blij. Ik doe beide ik doe lauw erbij als het moet. Bekijk het en luister goed. Want dan kan je thuis oefenen, maar denk niet dat ik de tactiek uit de doeken doe. Of mijn boek open, nah. Als je buit zoekt kan je lang blijven zoeken niemand krijgt de code. En niemand kraakt de kluis open, nah dat is onmogelijk. Alleen lame-asses doen lame-ass pogingen. Maar maken geen schijn van kans op shine. Want ze weten wie de kapitein van de game is. De visie, blu-ray, PS3, de flow, Nintendo, want je weet wel wie, Jiggens! Noahs Ark! Street Knowledge. De Keyser, Jiggy Djé. Je weet wel wie! Noahs Ark! Street Knowledge. Big boss in dit! Hef. Je weet wel wie!
Hefbundy
Ik ben nog steeds op m’n money. Homie ik wil mijn buit tellen. Drop niks, maar zorg dat niggers uitstellen. Bundy, je komt niet dikker als ik. Al die mannen op rapport pompen mijn shit. Ik heb de hood met me. Ik kan niet liegen het gaat goed met me. Check wat ze in de hood zeggen. Wat moet je hebben want ik moet slangen. Ik kan niet hangen man ik moet rennen. Ben niet alleen ik heb mijn goon met me. Ik kan je zeggen wat de prijs is. Ze hebben niks op een nigger, zolang er geen bewijs is. Ik kan je zeggen wie er nice is: Hef Crooks 'Donis, yeah Street Knowledge! Vieze niggers hebben love voor dit. Komen naar me toe hij zegt: ik wacht al lang op dit. Ik ben awesome shit, big boss in dit. Catch-up want ik saus die shit! Fok met me. Noahs Ark! Street Knowledge. De Keyser, Jiggy Djé. Je weet wel wie! Noahs Ark! Street Knowledge. Big boss in dit! Hef. Je weet wel wie!