Spraakwater

De Ark De Triomf

Ik Heb Je

Jiggy Dje & Pete Philly‎

Album: De Ark De Triomf

Producer: FS Green

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
PetePhilly
Ja ze weten het dus ze zeggen: we gaan met je mee. Dus ik zeg terug: ik heb je rug, zoals je dat ook voor mij deed. En ze weten dat, dus ze zeggen: we gaan sowieso wel met je mee! Als je ziet ons iedereen dan zeg jeee!
JiggyDje
Ze zeggen me: pak ze, rijk voor de sterren. Ze zeggen: rijd voor ons, pak de prijs voor ons. En breng hem, mee naar huis voor ons, maak ons trots. Ze zeggen: wat je ook doet blijf voor ons rappen. En please breng de zomer op deze. Ze kunnen niet meer komen na deze. Ze zeggen: je weet hoe we jou willen horen. Ik weet het, dus ik maak die shit voor ze. Want ze willen dat ik schijn, ze willen me precies zoals ik ben dus ik blijf. Precies zoals ik ben, misschien niet wat het lijkt, maar niets is veranderd met de tijd, behalve de tijd. Dus ik pak de pen en ik schrijf. Vertel ze: ik heb je altijd. Jullie zijn m'n mensen altijd, want ik ken jullie, en jullie kennen mij.
PetePhilly
Ja ze weten het dus ze zeggen: we gaan met je mee. Dus ik zeg terug: ik heb je rug, zoals je dat ook voor mij deed. En ze weten dat, dus ze zeggen: we gaan sowieso wel met je mee! Als je ziet ons iedereen dan zeg jeee! Wees maar niet bang ik heb je. Zeg eey, zeg eey, eey, eey, eey, eey
JiggyDje
Ze zegt: het geeft niks, je bent druk ik weet het. Ik wilde je vlug effe spreken. Het is oké als je maar niet vergeet, als je vannacht terug bent om mij een kus te geven Ze zegt: doe wat je doet, en ik ben hier als je me zoekt, en ik ben hier als je me nodig hebt en het niet trekt. Als je het niet ziet zitten kom liggen. En ze weet wat ik denk, ook als ik het niet zeg, yes. Dus weet dat ik je liefheb, ook als ik niets zeg. Vergeet wat die en die zegt, want je weet dat ik rij voor je, grind voor je, hier ben en hier blijf voor je. Zoals jij voor mij ik zeg je, niets verandert, behalve de tijd. Schat ik heb je.
PetePhilly
Ja ze weten het dus ze zeggen, we gaan met je mee. Dus ik zeg terug: ik heb je rug, zoals je dat ook voor mij deed. En ze weten dat, dus ze zeggen: we gaan sowieso wel met je mee! Als je ziet ons iedereen dan zeg jeee! Ik doe dit voor mijn cultuur, laat ze weten hoe het klinkt als je d'r van kan eten. Ze zeggen doe het voor de stad, doe het voor de jeugd, doe ze voor hoe het kan. Ik doe gewoon wat ik kan dus ik zeg ze: kan je d'r niets mee dan kan ik je niet helpen. En zeg de rest hetzelfde. Als wat Clenn mij zei kom hard en dan werkt het. En zeg de rest hetzelfde. En zeg de rest hetzelfde. Kom hard en dan werkt het. Ik ging van hot naar her, vertel geen recht naar de top verhalen. Ik bouwde geen toren van Babel. Bouwde de Ark op de plaats waar ik sta. Dit is 750 jaar in de maak, en ze weten het.
PetePhilly
Dus ze zeggen: we gaan met je mee. Dus ik zeg terug: ik heb je rug, zoals je dat ook voor mij deed. En ze weten dat, dus ze zeggen: we gaan sowieso wel met je mee! Als je ziet ons iedereen dan zeg jeee! Ja ze weten het dus ze zeggen: we gaan met je mee. Dus ik zeg terug: ik heb je rug, zoals je dat ook voor mij deed. En ze weten dat, dus ze zeggen: we gaan sowieso wel met je mee! Als je ziet ons iedereen dan zeg jeee!