Spraakwater

De Ark De Triomf

Hey DJ!

Jiggy Dje

Album: De Ark De Triomf

Producer: SirOJ

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Je moet doen wat je moet doen, je weet toch, de Ark de Triomf

JiggyDje
Ik ging van wack naar best tof. Van belofte naar next best naar een plek tussen de best of. Niet slecht al zeg ik het zelf. De rest zegt het vanzelf toch, de macht der suggestie, het werkt voor me. En succes ik spit het, maar geen racks the riches. Meer raps to business man. Geen cash en bitches man. Alhoewel, ik heb geld, een crib, een chick je held is Jiggens, yeah. Maar houd je hoofd koel, als ze willen dat je neus bloedt, doe alsof je neus bloedt. Niemand voelt wat jij doet zoals jij doet. Geloof mij, pomp deze shit als je twijfelt. Want ik pomp dit als ik twijfel, en op dit moment voel ik mezelf zo hard dat het pijn doet. Mijn dude, benut je tijd goed en je komt er. Plus niets heelt wonden zoals tijd doet, yeah volg me. Hey DJ draai mijn plaatje! (4x) De hele nacht! En al mijn mensen zeggen eey eh eh eh! (3x)
JiggyDje
Ik ging van chronisch spieken op school. Naar Key Note speaker op school. Yeah je ziet me op school. R O C, ik leer ze die rap shit. Niet je type idool rapper. Ik leer ze wat nep en echt is. Het verschil tussen authentiek en plastic. Tussen bezieling, tactiek, feeling en hersens. De essentie van dealen met mensen die je niet echt digt. Hold die enemies closer dan Fred Stick, shit. Grappig hoe de tijd deuren opent, en hoe sommige er staan maar er niet door durven lopen. Ik salueer hen die me voorgingen. Geef ruimte aan hen die proberen te voordringen. Lukt het? Moet je hulp? Niet? Gelukkig. Ligt het aan mij, of lijken ze niet gelukkig? Echt diplomatiek ben ik nog niet, gelukkig. Ik vertel die sukkels: jullie kunnen collectief m'n rug op. Hey DJ draai mijn plaatje! (4x) De hele nacht! En al mijn mensen zeggen eey eh eh eh! (3x) Ik ging van open mic's en ouwe nikes, naar een in huis studio en elke maand een nieuwe doos, nikes. Dough is niet de issue, though. Daarom is er ook geen competitie mogelijk. Ruik je? Dat is m'n eau de cologne, nouveau riche. Ze waren ooit in m'n vizier, maar nu zo niet. Ze zijn m'n niveau niet, nope. Ik ga over hun hoofd alsof ik in een ufo vlieg. Ze doen paniekerig alsof ze een ufo zien. En dat is niet voor niets, nee, want we voorzien nu de scene in wat er miste, liefde. Maar dat maakt niet uit. Echte peoples weten wat the deal is. Flé dollar, Murda, Kohfie, ze weten wie. Teri, OJ, Size One, FS Green. Snelle Jelle, J Ashes, broeder Bri, Clenn, Frankie boks, ik heb liefde voor m'n hele team. Hey DJ draai mijn plaatje! (8x) De hele nacht! En al mijn mensen zeggen eey eh eh eh! (3x)