Spraakwater

De Ark De Triomf

DOENIEJIGGY

Jiggy Dje

Album: De Ark De Triomf

Producer: Terilekst

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Doe niet Jiggy met me. (3x)
Moet dat zo luid?!

JiggyDje
Tien uur ’s nachts. De gastenlijst. Ik lach naar haar en zij lacht naar mij. Wat is je naam? Jiggy Djé plus vijf. Even kijken, ok, uhm nee het spijt me. Entree betaald. Naar binnen. De dansvloer, vier schapen en twee kippen. Ik wil naar huis maar mijn boys willen clippen. Whatever dat is, ik ben zuur, zoek een plek bij de muur. Elf uur ’s nachts, nog steeds kut! De muur ingeruild voor kruk! De DJ draait Maak maak maak ‘m stuk. en ik denk Ik maak ‘m stuk met zijn kutkop. Mijn boy zegt: sjonge jonge maak je niet druk! Na deze track gaan we terug. Ja. Een klein half uur later staat hij gebukt bij de plee, ik zeg ‘m: die track is klaar lul ga je mee? Nee! Doe niet Jiggy met me. (3x) Moet dat zo luid?!
JiggyDje
Check die chick daar! Die is gebald door hem en gebald door hem én gebald door hem! Check die chick daar! Die is gebald duur hun. Hun? Ja door hun allemaal. Twaalf uur ’s nachts. De freaks zijn hier. Dertig plus, ik noem het glad schuurpapier. En ik ben een wodka jus, twee bier en een whisky puur diep en nog steeds zuur. En een klein beetje Parra! noïde van de wiet. Plus ik ben licht agressief nu. Een kleine chick komt lief doen en ik denk niet nu en ze vraagt me: Hey weet je nog wie ik ben? En in plaats van te denken wat ik zou willen zeggen, zeg ik ineens wat ik denk: ben jij niet die slet uit die tent, van vorige week? Ze zegt: Ja ik ga naar de dansvloer, ga je mee? Nee. Doe niet Jiggy met me. (3x) Moet dat zo luid?!
JiggyDje
Twee uur ’s nachts. Begint leuk te worden. Dronken, ik denk dat er geneukt gaat worden. Ik schreeuw naar haar: ik vind je leuk! Ze loopt weg, ik schreeuw d'r na: serieus! Dan stopt de muziek, ik kijk naar de stage. Een kill pakt de mic en zegt: test 1, 2. Hij zegt: Kom naar voren iedereen! En laat je horen voor Jiggy Djéeee! Kut. Doe niet Jiggy met me. (3x) Moet dat zo luid?!