Spraakwater

De Ark De Triomf

De Ark De Triomf

Jiggy Dje

Album: De Ark De Triomf

Producer: Terilekst

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Ok ben ik nu? Yeah yeah yeah, hoe zeg je dat in het Nederlands? Y’all better act right man! En voor iedereen die er niet bij was het eerste rondje, ik wil jullie welkom heten, op mijn boot! Dit is de Ark, de Triomf daddy! Mijn naam is Jiggy Djé. Steek iets in de lucht, willekeurig, je weet wat het is!

Het is de Ark!

Zeg jee als je rolt met ons, zegt jee als je rolt met ons! Yeah!
Trek mee op een tocht met ons, laat ze weten dat je fokt met ons
 motherfucker. Het is de Ark! (2x)

JiggyDje
Ik spit verses ondragelijk. De flow zo zwaar. Één bar levert zestien bar waterdruk. Rappers gaan er aan onderdoor als een aquaduct. Plus ik maak dough in mijn eentje als Oom Dagobert duck. Op Turrie na, hij zegt maakt de track stuk, dus dat, dus dat, doe ik dagelijks. Hij zegt eet ze op, eet smakelijk. Niets persoonlijks rappertje zie die shit als iets zakelijks. Zeg jee als je rolt met ons, zegt jee als je rolt met ons! Yeah! Trek mee op een tocht met ons, laat ze weten dat je fokt met ons motherfucker. Het is de Ark! (2x)
JiggyDje
Ik spit verses zo masterlijk, ik heb kapers op de kust die willen kapen dus. Sta met mijn mannen paraat op de plaats rust! Ze brengen bommen en granaten, fuck ‘m zo, mijn shit is ontwapenend. De naam is de, de, de Ark. Wat mijn naam is, noem me manusje wat ik kan alles. Je claimt baas, je bent een baas van niks. Misschien de capo di tutti copy cats, now copy this! Ik verman mijn mannen, je verzaakt de zaken. Ik verbaas je baas met dit, hmmm draai ‘m dicht De confrontatie is aangaan wordt akelig. Niet aan te raden voor een amateur. Shit Jiggy houdt het fly als een parachute. Tijd als dat vadertje, ik klaar de klus, a la minute, wat rappers uitslaan is kut, als een vaginale ruft. Ik breng ik breng een frisse, frisse wind voor je! Het is de Ark! Zeg jee als je rolt met ons, zegt jee als je rolt met ons! Yeah! Trek mee op een tocht met ons, laat ze weten dat je fokt met ons motherfucker. Het is de Ark! (2x)
JiggyDje
Iedereen rockt met ons, en laat ze weten dat je, rockt met ons van iedereen die rockt met ons en laat ze weten dat je, laat ze weten dat je fokt met ons! Rockt met ons iedereen die rockt met ons, en laat ze weten dat je rockt met ons. En laat ze weten dat je, laat ze weten dat je. Yeah, uh! Ben ik nou zo hard? Of is de rest gewoon zacht? Fuck it, zeg jee het is de Ark! Geen stress vannacht, je bent vannacht met bazen. De dresscode is what ever the fuck je aan hebt! En what ever the fuck zo snel mogelijk uit kan. Staat die shit zacht gooi een glas naar de geluidsman. Vertel die chick, ik sta op de lijst luister. Jiggy +5000. En zo niet, gaan we gewoon zo, naar binnen door de achteruitgang, no homo! Jiggy Djezus, dit is mijn dag, mijn show. Nee wacht, dit is mijn leven! En jij kan mee als je wil, en zo niet, cool zie je. I wouldn’t wanna be ya, even goeie vrienden, niet even goeie rappers maar ach.. Jij bent slechts jij, en ik ben mij van de Ark! Zeg jee als je rolt met ons, zegt jee als je rolt met ons! Yeah! Trek mee op een tocht met ons, laat ze weten dat je fokt met ons motherfucker. Het is de Ark! (2x)