Spraakwater

Dazzled Sticks

Soeffies ft. Adje

Adje, DazzledKid & Sticks

Album: Dazzled Sticks

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            
SticksFTG
Voel me die hele guy, voel me president. Kom met die crazy space shit that don't even make no sense. Ja dat dacht je. Aan de bar gepositioneerd, meer Shota's dan Arveladze. Niet Sören Lerby ik ben Dirty Harry. Schoon shirt aan, arrivederci. Draai warm als een diesel. Draai als Armin de DJ. Draai m’n arm niet om. We schudden de boel op: Parkinsons. Draai en pull up, naai de boel op. Kun je dat herhalen? Ik versta je moeilijk. Draai en pull up, raampie omlaag, en een armpie d’r uit. En wat harder ’t geluid. Turn up the bass en de hitte, Zelfs een king wordt een slave to the rhytm. Wedden dat niemand meteen weer gaat zitten? We willen maar één ding. Net als soefies, we draaien. (3x) Hè? Wat? Natuurlijk. We doen dat.
Adjedonnie
Net een reuzenrad, ik blijf draaien bitch. Op je kouwe kermis, ja ik bouw awareness. Als je haat op mij dan is het jouw ellende. Ben een real nigga, ben no pretender. Vind me met een stickie, ben met Stickie in de booth, nigga. Old skool nigga’s, net een t-shirt van Wu, nigga. Yeah man ik ben één van de gekozen, El capitan, motherfuck de matrozen. Waar ik ook ben man, die hasj gaan we roken. Altijd aan het werk, altijd wat in de oven. Net als soefies, we draaien. (3x) Hè? Wat? Natuurlijk. We doen dat. Turn up the bass en de hitte, Zelfs een king wordt een slave to the rhytm. Wedden dat niemand meteen weer gaat zitten? We willen maar één ding. Net als soefies, we draaien. (6x)