Spraakwater

Alles Is Anders

Hier Is Het Goed

Henny Vrienten & Typhoon

Album: Alles Is Anders

Selecteer teksten om notities toe te voegen Onderstreepte teksten geven notities aan Blauwe notities zijn toegevoegd door de artiest
            Hier is het goed, hier kun je leven.

HennyVrienten
De wolken breken en de wind zet aan, maar je kunt niet schuilen, je moet verder gaan. Je sliep al weken niet, je bent te moe. Je volgt de weg, maar weet niet waarnaartoe. De twijfel als je voor een tweesprong staat. Wat zou het worden als je linksaf slaat. Blijf je dan denken aan die andere weg, bracht die geluk? Ach, niemand weet het echt. Maar hier is het goed, hier is het beter, Want hier kun jij leven. Wat ga je vinden in je nieuwe land. ’n gebalde vuist of ’n gestrekte hand. Is dit het einde van je lange vlucht? Je weet één ding: er is geen weg terug. Maar hier is het goed, hier is het beter, Want hier kun jij leven. Je denkt aan je huis, je denkt aan wie je achterliet. Maar daar is niks meer dan kale leegte en verdriet. Maar hier is het goed, hier is het beter, Want hier kun jij leven.
Typhoon
Er zit een eenzame tint blauw in de lucht. Er is niets veranderd. Of je wandelt of je rent, je doel is hetzelfde. Een allerlaatste alsjeblieft Alle dagen zonder je lief. Hart op zak, je kijkt zwijgend rond. Je kent dit niet, niet de blikken, niet de grond. Maar, wees welkom. Wees welkom, Maar hier is het goed, hier is het beter, Want hier kun jij leven.